دانلود طرح توجیهی بسته بندی میوه و سبزیجات به روش انجماد 48 ص فرمت pdf
فهرستمعرفی محصولمشخصات کلی محصولشماره تعرفه گمرکیشرایط و واردات و صادراتاستانداردهای ملی و جهانیقیمت تولید داخلی و جهانی محصولموارد مصرف و کاربردکالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصولاهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروزکشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
وضعیت عرضه و تقاضابررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه و در دستاجرا و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنونبررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85بررسی روند مصرف از آغاز برنامهبررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آنبررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارمبررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسومدر فرایند تولید محصول :
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابتمحوطه سازیساختمانتاسیساتوسایط نقلیهتجهیزات و وسایل اداری و خدماتیهزینه های متفرقه و پیش بینی نشدههزینه های قبل از بهره برداریسرمایه در گردشبرآورد حقوق و دستمزدبرآورد آب ، برق ، سوخت و ارتباطاتهزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاکهزینه های متفرقه و پیش نشده تولیدهزینه های توزیع و فروشجدول هزینه های ثابت و متغییر تولیدنتیجه گیریمیزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آنپیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرحوضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغالبررسی و تعیین میزان آب ، برق، سوخت، امکانات مخابراتی ارتباطی و چگونگی امکان تامینآنها در منطقه مناسب برای اجرای طرحوضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی شامل تعرفه گمرکی و حمایتهای مالیتجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدیددر صورت پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی وضعیت این پروژه چگونه خواهد بود.
تعداد مشاهده: 3601 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.zip
فرمت فایل اصلی: PDF
تعداد صفحات: 48
حجم فایل:455 کیلوبایت